Cookies

We gebruiken functionele en analytische cookies om de inhoud en functionaliteiten van deze website, zoals video’s, aan te bieden en om statistieken te verzamelen. Lees meer en stel voorkeuren in.

wesopa

Cultuur en sport

Weesp en Driemond hebben vele verenigingen en organisaties die actief zijn op cultureel en sportief gebied. Het is tijd voor extra investeringen in deze...

Lees meer
zonnepaneel

Duurzaamheid

Duurzaamheid blijft voor ons een speerpunt bij deze verkiezingen. GroenLinks wil dat iedereen naar draagkracht meedoet aan duurzame ontwikkeling.

Lees meer
weiland

Groen & gezond

Groen is belangrijk, dat weet iedereen. Het biedt een gezonde leefomgeving, en bestrijdt hitte- en wateroverlast in een veranderend klimaat.

Lees meer
speeltuin

Leefbare ruimte

GroenLinks wil een schoner en groener Weesp en Driemond, waar je met plezier naar buiten gaat. De openbare ruimte is van iedereen.

Lees meer
stadhuisweesp

Nabijheid van bestuur en participatie

Een gemeente vorm je mét en vóór elkaar. Het bestuur van het stadsgebied Weesp-Driemond moet nabij en benaderbaar zijn voor iedereen.

Lees meer
weespersluis-school

Onderwijs en jongeren

Elk kind verdient een goede start. We moeten zorgen voor een gezonde omgeving en goed onderwijs.

Lees meer
fietserweesp

Verkeer

Het vastgestelde mobiliteitsplan geeft voorrang aan fietsers en voetgangers.

Lees meer
weesp

Verkiezingsplan volledig

De volledige tekst van ons verkiezingsprogramma achter elkaar. Inclusief voor- en nawoord.

Lees meer
wonenweesp

Wonen

Iedereen moet goed en betaalbaar kunnen wonen. GroenLinks wil gemengde wijken met minimaal 30 procent sociale woningen en daarnaast nog voldoende woningen in...

Lees meer
roeivereniging

Zorg en welzijn

De afgelopen twee jaar heeft GroenLinks als coalitiepartij veel werk verzet om de zorg goed over te laten gaan naar Amsterdam.

Lees meer