“ Kom ons helpen ”

Misschien herken je het wel. De kinderen zijn de deur uit. Je hebt meer tijd. Ga je meer werken? Wat wilde je ook weer, écht? Misschien meehelpen een betere wereld een stukje dichterbij te brengen? Je bent een praktisch mens dat van aanpakken weet. Daar zijn ze bij GroenLinks heel blij mee.

Of: je bent afgestudeerd. Wat blijkt? De arbeidsmarkt staat niet met open armen op je te wachten. Natuurlijk, die baan komt wel, want je hebt heel wat in huis. En de economie trekt wel weer aan, als het kabinet eindelijk eens de juiste keuzes maakt. Maar meer dan twee dagen netwerken per week, daar wordt een mens niet vrolijk van. Dan heb je nog vier dagen over om campagne te voeren! Je bent actief, samen met leuke mensen, en je draagt je steentje bij aan een betere wereld.

Of: je hebt het verdiend, dat pensioen. Maar toch mis je wat. Collega's, deadlines, een werkplek, het was niet altijd even leuk maar helemaal niet is ook niet alles. Weet je wat? Word vrijwilliger bij GroenLinks. Je zet je vaardigheden en ervaring in, je begint weer eens iets nieuws, en je bepaalt zelf hoeveel dagen per week.