Weesp is mij met de paplepel ingegoten. Ik kom uit Weesp, ik ben er nooit weg geweest en ik zal er waarschijnlijk ook nooit meer weggaan. Als echte chauvinist ben ik begaan met de toekomst van ons mooie stadje. Nadat ik tien jaar lang de Weesper politiek volgde als journalist, besloot ik dat ik ook echt actief wilde worden in de politiek. Dankzij mijn vrouw Silvia kwam ik in contact met de mensen achter GroenLinks Weesp en er was gelijk een enorme klik. De idealen van GroenLinks zijn mijn idealen: een sociaal, duurzaam en groen Weesp.

In het dagelijks leven werk ik bij Erfgoedvereniging Bond Heemschut en houd ik mij actief bezig met monumenten, ruimtelijke ordening en vergunningsprocedures. Die kennis gebruik ik in de Weesper politiek ook: mijn werkgebied is als lid van de gemeenteraad binnen de fractie van GroenLinks ruimtelijke ordening en stedenbouw.

Ik ben ook actief als vrijwillig molenaar op molen De Vriendschap en stook ik samen met Silvia Weesper jenever en andere gedistilleerd met ons bedrijf Anker Weesp. We hebben daarnaast samen twee jonge kinderen.