Op woensdag 1 juni wordt door GroenLinks Weesp een discussieavond over de toekomst van de binnenstad georganiseerd in de aula van het Casparus College, Talmastraat 40 1381 NE Weesp (t.o. De RABO-bank). De avond begint om 20.00 uur, de deuren zijn open vanaf 19.30. De koffie en thee staan klaar. De toegang is gratis.
Met de historische binnenstad heeft Weesp een belangrijke troef in handen. Het is er gezellig en voor toeristen is er veel te zien. Maar het valt ook niet mee om er te parkeren en de winkels willen graag meer bezoekers

Burgemeester en Wethouders, de winkeliers (WDO) en alle politieke partijen zijn uitgenodigd!

De avond wordt ingeleid door Jeroen Saris, oud wethouder Ruimtelijke ordening en volkshuisvesting van Amsterdam. Jeroen Saris is oprichter en directeur van de Stad bv, een adviesbureau op het gebied van de stedelijke ontwikkeling in de brede zin: de gebouwde omgeving, het stadsleven, de stedelijke cultuur en de wijze waarop daarmee in de stadsontwikkeling wordt omgegaan.

Hoe houden we de historische binnenstad leefbaar, gezellig en toegankelijk? Dat is de vraag die centraal staat op deze avond. Er staat veel op stapel: het bestemmingsplan binnenstad moet worden geactualiseerd, nieuwbouw aan de Achtergracht, het herstel van de Schansen.
Daarom wil GroenLinks alle betrokkenen de gelegenheid geven van gedachten te wisselen over onderwerpen met betrekking tot parkeren, winkelen, openbare ruimte, toerisme en cultuur.

De avond wordt voorgezeten door Linda Sanders, oud fractievoorzitter van GroenLinks in de gemeenteraad en deskundig op het gebied van volkshuisvesting

Wij nodigen u van harte uit om mee te komen praten, uw ideeën naar voren te brengen of suggesties te doen.

LAAT UW STEM HOREN EN KOM OOK! U BENT VAN HARTE WELKOM!