Algemene Ledenvergadering op 15 november a.s. om 20.00 uur.
Locatie: Theater City of Wesopa, Herengracht 23, Weesp

Beste leden van GroenLinks Weesp, Muiden e.o.,

De huidige raadsleden zitten er nu bijna twee jaar en zij hebben diverse successen behaald, wij noemen hier het dwarsparkeren op de gehele Achtergracht dat mede door de inzet van GroenLinks grotendeels niet doorgaat, het budget voor de scholen waar het gaat om zwemonderwijs, muziek en cultuur is met 130.000 euro behouden.

Het bestuur heeft het Binnenstaddebat georganiseerd en daarmee het belang van een historische groene en levendige binnenstad op de agenda van de gemeente gekregen.

Verder heeft GL zich ingezet voor het behoud van het Domijn en zet zich daar nog steeds voor in.

Jullie zien het, GroenLinks doet er toe en onze inzet heeft succes.

Maar .... we hebben jou nodig om deze successen verder uit te bouwen.

Wij willen graag van je weten wat je vindt van de inzet van GroenLinks in de raad en we staan open voor suggesties en onderwerpen die jij graag op de agenda zou willen zien. We moeten het zeker ook hebben over de GroenLinks crisis die zich voordoet op landelijk niveau, hoe gaan wij daar in onze gemeente mee om.

We zijn benieuwd naar de mening van de GroenLinksers in Weesp, Muiden en Muiderberg en daarom nodigen wij je uit voor de Algemene Ledenvergadering op 15 november a.s. om 20.00 uur. De ALV zal plaatsvinden in de foyer van theater City of Wesopa, Herengracht 23 te Weesp.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Rien Visscher, Jan van der Does